torsdag 4 december 2008

girrrrls!

Alltså ibland jag undrar hur alla singelkillar här i närheten fungerar…
Open your eyes man! Det finns mer än drösvis med fantastiska och knock-out snygga singeltjejer i lämplig ålder här! Här är några av mina favoriter som förtjänar all er uppmärksamhet! Vältra er ur filmsoffan, samla lite mod och bjud ut dem!



Maja
Galen, högljudd, full av energi och helt oemotståndligt charmig! Har stora planer och hjärtat på exakt rätt ställe. I närheten av denna hottis med Sveriges konstigaste dialekt har du ALDRIG tråkigt. Maja är en fest varje dag. Hon är väldans bra på det mesta faktiskt och får vem som helst att känna sej sedd och uppmuntrad. Dessutom snygg som få.


Tips: prata gärna om små hundar men inte om städmani…




Annelie
One in a million! Breathtakeingly vacker, överlåten, mild och stark på samma gång! Lever äventyr med hela världen som hem. En förebild på så många sätt. Har alltid fokus på andra och är full av omsorg och kärlek. Och du får köra bilen. Skrattar mycket och högt och har en personlighet som är som balsam för själen. Smartare än jag kan förstå och driver tusen projekt utan problem. Om du får prestationsångest är det helt rätt. Dessutom är hon smoking hot!


Tips: bjud på kaffe och mycket komplimanger… tänk en gång extra på din klädsel




Maria
Sötare får man leta efter… en livslängd. Kan smälta ett stenhjärta med sin charm och smittande skratt. Älskar livet och allt som gör det värt att leva. Får andra att slappna av och trivas i sin närhet. En fantastisk lojal vän som fort vinner ditt hjärta. Skulle kunna hålla en konversation flytande med en vägg och kommer snabbt att ha listat ut alla dina hemligheter. En blick och du är förlorad!

Tips: bli bra på fotboll, gärna top 10 i världen… eller sjung en kärleksballad…

2 kommentarer:

Kine Karlsen sa...

Sara du måste lägga ut deras emails, och telefon nr, och adressen til maja i etiopien, s hon kan få valentines kort=)

Anonym sa...

hihihi knäppis...roligt försök, det funkade inte:)